GEBRUIKERSNAAM:

WACHTWOORD [?]:


Onderwerp: Valtra is volop in beweging!

Met de introductie van de nieuwe T4 serie heeft Valtra zijn visitekaartje afgegeven. Hiermee toont het Finse topmerk aan precies te weten wat onze klanten nodig hebben, voor nu en in de toekomst. De marktbehoeften veranderen steeds en productontwikkeling is een continu proces. Valtra is zelf volop in beweging en daarom in staat om de juiste dingen te doen. Internationale vakjournalisten hebben dit erkend door de T4 te benoemen tot “Machine of the Year 2015” tijdens de SIMA in Parijs.

Ook op het gebied van distributie staan we niet stil. De technologische ontwikkelingen gaan zo snel en daarom zijn we iedere dag mee bezig om te zorgen dat de Valtra dealers in Nederland in staat zijn om uw tractoren vakkundig te kunnen servicen en onderhouden. Ook op het gebied van verkoop zijn er tools waardoor alle verkopers altijd up-to-date zijn.
Met interessante acties, het nieuwe 5 jaar zekerheidsplan van Valtra en aantrekkelijke leasetarieven kunnen we kopers van nieuwe Valtra tractoren de zekerheid bieden dat zij de komende jaren niet voor onverwachte kosten komen te staan. Dit in combinatie met de bekende betrouwbaarheid, een lange levensduur en hoge restwaarden is de kostprijs per draaiuur van een Valtra op een zéér concurrerend niveau. 
Valtra is overal in Europa in beweging. Een serieuze Demo Tour doet ook Nederland aan in juni 2015. Hier krijgt u de mogelijkheid om zelf de nieuwste Valtra tractoren te zien, te voelen en te rijden. Kijk voor exacte data en locaties op www.valtra.nl Wij hopen u daar te mogen ontmoeten!
 
Marc de Haan
Director Valtra
 


Datum: 10-4-2015 Tijd: 08:37:27

Ga terug naar overzicht