GEBRUIKERSNAAM:

WACHTWOORD [?]:


Onderwerp: Valtra biedt 5 jaar zekerheid

U wordt de trotse bezitter van een machine met een kwalitatief hoog niveau. Ondanks de hoge technische specificaties en de know-how van de fabrikant blijft het natuurlijk een machine. Om uw veiligheid en veel rijplezier te garanderen, zonder onverwacht hoge kosten, bieden wij u naast een hoogwaardige machine ook de bedrijfszekerheid die u wenst.

Wij bieden u dit in de vorm van ons verlengde garantieprogramma - 5 jaar zekerheid. Bij onverhoopte schade wordt uw machine door uw vertrouwde Valtra dealer gerepareerd, worden er alleen originele onderdelen gebruikt en weet u waar u de komende 5 jaar financieel aan toe bent!

Uw voordelen
• 7500 draaiuren of 5 jaar zekerheid
• Herstel, schade en onderhoud via uw Valtra dealer
• Alleen gebruik van originele onderdelen
• Minder kosten, financiële zekerheid voor de toekomst

Aanvullende dekking
Door Valtra 5 jaar zekerheid met aanvullende dekkingen te combineren via Centraal Beheer Achmea, voorkomt u dekkingstekort en discussie bij schade.
Cascoverzekering
De cascoverzekering van Centraal Beheer sluit naadloos aan op Valtra 5 jaar zekerheid. Daarnaast bieden wij u een zeer aantrekkelijke premie met een laag eigen risico. Hebt u interesse en wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Neemt u dan contact op met Centraal Beheer. info@cbds.nl | 088-054.50.50

Vraag ons om meer informatie en naar de voorwaarden. Wij helpen u graag verder en kunnen u ook bij het sluiten van het 5 jaar zekerheidsplan en het aanvragen van een offerte bij Centraal Beheer begeleiden.


 


Datum: 10-4-2015 Tijd: 09:31:06

Ga terug naar overzicht