GEBRUIKERSNAAM:

WACHTWOORD [?]:


Onderwerp: Valtra op Demo Tour in Nederland

Van 9 tot 18 juni doet de ‘Valtra Demo Tour’ Nederland aan. Op acht locaties verspreid over het land kunnen bezoekers proefrijden met diverse modellen en uitvoeringen van de Valtra tractoren.
 
Valtra heeft de laatste jaren tal van innovaties doorgevoerd die het eigenzinnige karakter van het merk bevestigen. Mede daardoor is de belangstelling voor het merk wereldwijd toegenomen. Dat succes wil Valtra graag delen met eindgebruikers. Met een speciaal ontwikkelde truck reist Valtra dit voorjaar door Europa.
 
Demonstratiedagen
Bezoekers aan de ‘Valtra Demo Tour’ kunnen kennis maken met de verschillende series (A-, N-, T- en S-serie) in diverse uitvoeringen en specificaties. Tijdens de demonstratiedagen krijgen bezoekers uitgebreide uitleg over de technische mogelijkheden en onderscheidende kenmerken van het Finse topmerk. Ook kunnen ze het gebruiksgemak van de tractoren zelf ervaren tijdens een proefrit. De ‘Valtra Demo Tour’-dagen vinden plaats in Assen, Leeuwarden, Dirkshorn, Lelystad, Gorssel, Panningen, Moordrecht en Poortvliet. Kijk voor exacte data, locaties en programma op www.valtra.nl/demotour.
 
Nieuwste modellen
De blikvanger tijdens de demonstratiedagen is uiteraard de nieuwe T-serie. Dit model werd tijdens de SIMA in Parijs terecht uitgeroepen tot “Machine of the year 2015”. Ook de XN-serie, die eind 2014 werd geïntroduceerd met het vernieuwde concept van de knikbesturing, maakt deel uit van de Demo Tour.Datum: 20-5-2015 Tijd: 11:46:06

Ga terug naar overzicht